Moskovska škola “ A. S. Puškin“

   Moja poseta moskovskoj školi „A. S. Puškin“  bila je sa ciljem promocije knjige dramskih tekstova „Na dečjim krilima“, kao i razvoja saradnje sa domaćinima na polju rada školskog teatra. Međunarodni festival školskog teatra „Puškinovo proleće“  održava se svake godine i okuplja mališane iz raznih zemalja.

 

tragomsvogvremenasaradnja

„PUŠKIN“ U ŠUMADIJI, oktobar 2013.
      OŠ „21. oktobar“ u Kragujevcu uspostavila je prijateljko druženje sa školom iz Moskve. Saradnja je započeta posetom moskovske škole „Puškin“ u martu 2013. godine. Uzvraćanje posete je organizovano na obostrano zadovoljstvo. Nastavnici i učenici kragujevačke škole su sa zadovoljstvom primili nastavnike i učenike ruske škole. Druženje je započeto simbolično: pesničko veče posvećeno Puškinu. Mladi Rusi su svojim nastupom uneli dar ruske duše, a domaćini su uzvratili kazivanjem stihova ruskog pesnika.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>