Deca Kragujevca

tragomsvogvremenaDeca Kragujevca

KLIKERI – simbol srećnog detinjstva

       U Velikom parku 31. 8. 2012. godine održana je redovna manifestacija KLIKERI. To je događaj koji označava  početak nove školske godine. Mališani dolaze da se igraju, nadmeću u „klikeranju“.

298858_191407330992269_446426941_n

    Pored zabavnog dela organizatori su omogućili  da ovo druženje ima i humanitari karakter. Podeljen je školski pribor, simbolčno peželevši školarcima  sreća polazak u školu.  Ceo tok događanja propratilu su i roditelji,  koji su doveli i svoje malene „klikeraše“ da okušaju svoju sreću sa „staklencima“. Lep letnji dan ukrasio je dečji smeh koji se orio iz Velikog parka. Pobedbici, najbolji klikeraši, nisu krili svoje zadovoljstvo.

    Pored svih tih sadržaja  tom prilikom predstavljena je i knjiga „Na dečjim krilima“. Prisutni su upoznati sa sadržajem. Reč autora je pozdravljena aplauzom i   interesovanjem prisutnih. 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>